Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
02Apr2024
Besties - Luisterboeken voor kinderen

Besties - Luisterboeken voor kinderen

Door: Kimberley van der MeerReacties: 0

Zo blij als een kind in een speelgoedwinkel, was ik toen wij een tijdje geleden een zending van onze nieuwste leverancier binnenkregen. Namelijk de luisterverhalen van Besties.

Het merk Besties kende ik zelf al, misschien ben ik daarom ook zo enthousiast dat wij het eindelijk ook verkopen in onze winkels.

Onze dochter Myla is wagenziek. Over het algemeen vindt ze dat zelf niet erg, want zolang ze lekker naar buiten kijkt in de auto of lekker gaat slapen, is er niets aan de hand. Maar nu ze wat ouder wordt, merk ik dat het haar toch steeds vaker gaat tegenstaan dat ze lange stukken in de auto niets kan doen.

Daarnaast heb ik, en waarschijnlijk vele ouders met mij, thuis wel eens de discussie over schermtijd. Het liefst wil mijn dochter iedere dag filmpjes kijken en wil ik dat als ouder het liefst een beetje beperken.

Daarom ging ik een tijdje geleden op zoek naar opties voor haar en zo kwam ik uit bij de luisterverhalen van Besties. Myla vindt het fantastisch wanneer ik voorlees en kan zich helemaal verliezen in verhalen en dus leek een luisterverhaal mij een goede oplossing. Geen scherm om te bekijken, maar toch een rustig moment. En in de auto kan ze toch iets doen, terwijl ze lekker naar buiten kijkt. Dus bestelde ik 2 Besties luisterkaarten voor haar. 1 van Fien en Teun en 1 van K3. 2 thema’s die momenteel passen bij haar belevingswereld.

Besties luisterkaarten

Hoe werkt het?

De luisterverhalen van Besties komen in de vorm van een luisterkaart. Deze druk je uit en zo ontstaat er een 3D figuur die je eenvoudig op de kast kan zetten. Net als dat je een boek in de boekenkast zet. Ik merk dat Myla dit erg leuk vindt, want zo kan ze eenvoudig zelf haar verhaaltje kiezen. Soms staat ze, net als dat ze voor de boekenkast staat, haar keuze te overwegen welk verhaal ze gaat kiezen. (Ondertussen heeft ze meer dan 2 luisterverhaaltjes)

Om het luisterverhaal af te spelen download je de Besties app op je telefoon. Voor het downloaden heb je een internetverbinding nodig, daarna heb je geen internetverbinding nodig om de app te gebruiken.

Open de app op je telefoon en plaats de Besties luisterkaart op de achterkant van je telefoon. De telefoon herkent de kaart en het verhaal wordt gelijk afgespeeld.

Het ideale van de Besties luisterkaarten vind ik, dat je de telefoon daarna gewoon kunt gebruiken. Net als sommige andere apps, draait de Besties app op de achtergrond. Je hoeft je telefoon dus niet af te staan aan je kind. Wel zo fijn!

De luisterverhalen van Besties zijn ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 9 jaar. Je hebt dus verschillende verhalen voor verschillende leeftijden. Van Woezel & Pip tot Dolfje Weerwolfje.

Besties werkt daarnaast ook samen met bekende Nederlanders, waardoor de stemmen in de verhalen ook een feest der herkenning zijn voor kinderen. Kijkt jouw kleintje naar Juf Roos? Dan zal je gelijk de stem van juf Roos herkennen in het verhaal. Of de verhalen van K3, die ook echt worden ingesproken door K3.

Ondertussen zijn er maar liefst 28 verschillende luisterverhalen van Besties. 27 daarvan vind je al in onze winkels, en gezien de populariteit verwachten wij dat er snel nieuwe verhalen zullen uitkomen.

Wil je eens ‘echt’ bekijken hoe het werkt? Kom dan langs in onze winkels. Wij hebben in beide winkels een DEMO luisterkaart, waar je het gelijk mee kunt testen.

Ben je benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan het aanbod in onze webshop.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.