Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
12Feb2024
Bling2o - Eigenwijze zwembrillen, maskers en snorkels voor kinderen

Bling2o - Eigenwijze zwembrillen, maskers en snorkels voor kinderen

Door: Kimberley van der MeerReacties: 0

Nieuw in ons assortiment! De zwembrillen, maskers en snorkels van Bling2o. Ontdek dit assortiment met eigenwijze, unieke en bijzondere zwemproducten voor kinderen.

Bling2o zwembrillen voor kinderen

Bij sommigen van jullie zal het merk Bling2o een belletje doen rinkelen, bij anderen wellicht nog helemaal niet. En dat geeft niet. Dit merk is zo nieuw in ons assortiment dat we het nog niet uitgebreid gepresenteerd hebben en je het (waarschijnlijk) nog niet in onze winkels hebt gevonden.

Heel eerlijk hebben wij best een tijdje getwijfeld om Bling2o op te nemen in ons assortiment. Want past een merk met unieke zwembrillen, maskers en snorkels wel in ons assortiment? Wijken we dan niet te veel af van waarvoor mensen in ons winkels komen, namelijk (vooral) speelgoed!

Bling2o zwembrillen  Bling2o zwembrillen

Om je mee te nemen in onze keuze om Bling2o toch op te nemen in ons assortiment, vertellen we je graag wat meer over dit merk.

Bling2o

Bling2o is een merk afkomstig uit New York. Bling2o produceert de meest unieke, grappige, kleurrijke zwembrillen, maskers en snorkels die je ooit hebt gezien.

Bling2o is ontstaan in 2013, in New York als een thuisproject. Ondertussen is Bling2o een gevestigd merk met voornamelijk zwembrillen, maskers en snorkels. Bij Bling2o combineren ze passie met trends waar kinderen dol op zijn. Op die manier ontstaan er eindeloze mogelijkheden voor nieuwe producten. Bling2o zit dan ook boven op de trends van kinderen en weet daardoor producten te ontwikkelen die helemaal passen bij de kinderen van nu!

Bling2o zwembrillen  Bling2o zwembrillen

Bling2o kleurrijke zwembrillen voor kinderen

De producten van Bling2o kan je niet missen in onze schappen. De zwembrillen, maskers en snorkels zijn versierd met hagelslag, snoepjes (niet om echt op te eten natuurlijk), confetti edelstenen, wimpers, vissenschubben, stekels en vooral heel veel bling.

Bling2o zwembrillen  Bling2o zwembrillen

Kwaliteit zwembrillen voor kinderen

De zwembrillen van Bling2o zijn van goede kwaliteit, met een basis van 100% siliconen. De brillen hebben daarnaast een maximale UV-bescherming. En helemaal handig… deze zwembrillen van Bling2o hebben een anticondenslaag, waardoor je nooit meer last hebt van een beslagen bril tijdens het zwemmen.

De zwembrillen van Bling2o hebben een verstelbare band. Hierdoor is de bril eenvoudig af te stemmen naar het hoofd van jouw kindje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leeftijdscategorieën: 3+ jaar, 6+ jaar en 14+ jaar. Deze laatste categorie is ook geschikt voor volwassenen.

Bij de zwembrillen en maskers van Bling2O krijg je ook een mooie, stevige transparante opbergkoffer. Hiermee kan je jouw zwemaccessoires netjes opbergen en behoud je de kwaliteit voor lange tijd. De snorkels worden geleverd in een mooie transparante zak met ritsluiting. Ideaal om jouw spulletjes na het zwemmen weer op te bergen.

Bling2o zwembrillen  Bling2o zwembrillen

Bling2o een mooie aanvulling voor ons assortiment

De kwaliteit en originaliteit van de zwembrillen, maskers en snorkels van Bling2o, hebben ons doen beslissen deze items toch in ons assortiment op te nemen. Ze zijn perfect als cadeau om te geven met een verjaardag of het behalen van het zwemdiploma. De kwaliteit past bij onze waarden.

Maar bovenal zijn de items gewoon heel leuk en heeft ons testpanel heel enthousiast gereageerd. De eerste batch die wij inkochten, was dan ook zo uitverkocht en dan moet de zomer nog komen.

Momenteel hebben wij slechts een aantal items van Bling2o in ons assortiment, maar er volgen snel nieuwe items. Ben je op zoek naar een specifiek item van Bling2o, maar zie je die niet in ons winkel of webshop? Stuur ons dan gerust een berichtje.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.