Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
28Jan2023
Een kinderboek uitgeven is

Een kinderboek uitgeven is

Door: Jorien JanssenReacties: 0

Mensen kunnen mij kennen als grafisch vormgever, nanny, reisadviseur of assistente van De Sportarts. Nu ook als uitgever, schrijver, illustrator en sinds een aantal maanden als verkoopster in de winkels van Blik op Hout.



//

Een kinderboek uitgeven is

Net een verre reis welke wij graag maken met ons gezin, tijdens een verre reis ontdek je ook van alles onderweg welke je vanuit huis nog niet had kunnen bedenken, nu alweer 10 jaar ervaringsdeskundige! Zelf ben ik begonnen met verre reizen met onze baby van zes maanden jong. Mooie ervaringen en zo heb ik ook jaren later als reisadviseur kunnen werken en deze enthousiasme mogen delen met andere. In combinatie met mijn werk als nanny, welke ik voor deze periode heb mogen ervaren heeft mij nog meer tot het uitgeven van mijn kinderboek Digital Nomad Bear, Werelds Weids 01 gebracht. Het gaf mij de vrijheid welke ik eigenlijk al vanaf mijn eerste echte baan als grafisch vormgever zocht.

Ontstaan van het kinderboek

Die toffe illustraties zijn ontstaan in 2003 tijdens mijn eindexamenopdracht aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam. Toen ontdekte ik mooie vormen door letters van het alfabet met zichzelf te verbinden. In 2017 ben ik opnieuw naar deze vormen gaan kijken en ontdekte ik door de letters A B C met zichzelf te laten verbinden er drie basisvormen ontstaan waar mee ik alle illustraties kan vormgeven en de digitale wereld van Digital Nomad Bear kan creëren. Zelf reis ik ook met drie medereizigers, Paul mijn vriend en onze dochters Yasmine (10 jaar) en Fyleine (8 jaar). Mijn eigen fijne basis. Hoe mooi is het dan dat Digital Nomad Bear drie basisvormen gebruikt om zijn hele wereld tot leven te laten komen.

Digital Nomad Bear, een vrolijke koala heeft een liefde voor verre reizen. Werelds weids wakker worden en opstaan! Deze liefde is ontstaan in Namibië, Land in Zuidelijk Afrika. Frankrijk, Hongarije, Japan en Amerika komen ook voorbij in dit kleurrijke kinderboek. Extra leuk om samen uit voor te lezen en zo alvast in de reis stemming te komen en een bestemming te beleven. Tijdens het reizen met kinderen ontstaat er ook meer verbinding met elkaar. Het kinderboek straalt heel erg het buiten gevoel uit met vele dierlijke illustraties. Wat erg aan spreekt bij de belevingswereld van het kind.

De eerstvolgende echte verre rondreis gaat naar Cambodja! Nog steeds zijn de meiden super enthousiast over onze reizen en zijn de meiden verbaasd als wij niet met het vliegtuig gaan en of wanneer wij in Europa blijven en wij na drie uur vliegen al op onze bestemming zijn. Tijdens het inpakken van hun koffer, zij delen samen één koffer, zijn zij binnen vijf minuten klaar. Aan de hand van een paklijstje pakken zij zelf hun koffer samen in, dit is dan ook echt een feestje en wat zij graag samendoen. Het kiezen van een knuffel en een kinder- of jeugdboek blijft elke keer weer een lastiger moment. Graag heel veel knuffels en leesboeken in de rugzak. Oeps ja en nu, welke gaat het worden? Kunnen we ook meerdere knuffels mee? Twee leesboeken is wel erg weinig toch? Haha! Heerlijk! Voordeel voor ons is dat zij hun eigen rugzak dragen. Succes!

De Nationale Voorleesdagen 2023 - 25 januari t/m 4 februari

Vanaf 25 januari is mijn boek hier online en in de winkel te koop.

Digital Nomad Bear, Werelds Weids 01
Voor € 10,99 i.p.v. € 16,99

Tref je mij in een van de winkels aan dan is het mogelijk om even mee over de grens te reizen. Ontvang een unieke Digital Nomad Bear stempel in je gekochte kinderboek.
Hoe leuk is dat. (Of laat het even weten bij je online bestelling.)

Zie ik je dan, gezellig.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.