Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
05Feb2024
Great Pretenders - Verkleedkleding voor kinderen

Great Pretenders - Verkleedkleding voor kinderen

Door: Kimberley van der MeerReacties: 0

Great Pretenders verkleedkleding voor kinderen

Great Pretenders is één van onze merken in verkleedkleding voor kinderen. Binnen het assortiment van Great Pretenders vind je verkleedkleding voor meisjes zoals prinsessenjurken en feeënjurken, maar ook verkleedkleding voor jongens zoals ridders, draken, koningen, piraten en superhelden. Daarnaast vind je bij Great Pretenders ook een grote collectie accessoires en sieraden.

Bij de keuze voor onze merken kijken wij altijd naar verschillende elementen. Niet alleen vinden wij het belangrijk dat merken mooie producten hebben die passen bij onze klanten. Ook vinden wij het belangrijk dat de producten van goede kwaliteit zijn en een goed verhaal hebben.

Wij zijn trots op het merk Great Pretenders in onze winkel. Great Pretenders is een merk met niet alleen maar mooie verkleedkleding en accessoires voor kinderen. Great Pretenders heeft een prachtige filosofie waarbij ze kinderen, met kwaliteit verkleedkleding en accessoires, handvatten willen bieden om zich te ontwikkelen en te stimuleren te zijn wie ze willen zijn. En als wij door het verkopen van de producten van Great Pretenders hieraan kunnen bijdragen, zijn we ontzettend trots dit te mogen doen.

Great Pretenders verkleed kleding

Great Pretenders een sprookje…

Het verhaal van Great Pretenders begint als een sprookje. Er was eens….
Een moeder in Canada die geen mooi en fantasieprikkelend speelgoed kon vinden voor haar eigen kinderen. En dus ging zij het avontuur aan en besloot haar eigen verkleedkledinglijn voor kinderen te starten!

“ My family has always been a huge part of my story. When my children were young, I am the first to admit I was frustrated by the lack of options in children's toys. I remember shopping for a birthday present for Katie, & being presented with an isle of plastic cleaning appliances; toy vacuums & irons. I realize there were of course puzzles & some choices, but I really felt as a young mom that if I wanted to raise independent, creative & intelligent children, I had to provide them with toys that allowed them to express their creativity freely. At Great Pretenders, we’re shifting the focus from traditional gender roles displayed in toys to open-ended dress-up that allows children to be whoever & whatever they dream to be. Anyone can put on a tutu, there are no rules with our products, only hours of imaginative play.” –Joyce Keelan, Founder & CEO

“ Mijn familie heeft altijd een grote rol gespeeld in mijn verhaal. Toen mijn kinderen jong waren, was ik gefrustreerd door het gebrek aan opties op het gebied van kinderspeelgoed. Ik herinner me dat ik een verjaardagscadeau voor Katie kocht en dat ik een berg aan plastic schoonmaak speelgoed aangeboden kreeg: speelgoed stofzuigers, speelgoed strijkijzers… Ik besef dat er natuurlijk ook puzzels en een aantal andere keuzes waren, maar ik had als jonge moeder het gevoel dat als ik onafhankelijke, creatieve en intelligente kinderen wilde opvoeden, ik ze speelgoed moest geven waarmee ze hun creativiteit vrijelijk konden uiten. Bij Great Pretenders verleggen we de focus van traditionele genderrollen, die in speelgoed worden getoond, naar open verkleedpartijen waarmee kinderen kunnen zijn wie en wat ze ook dromen te zijn. Iedereen kan een tutu aantrekken, er zijn geen regels bij onze producten, alleen urenlang fantasierijk speelplezier.” –Joyce Keelan, Founder & CEO

Inmiddels is dit al vele jaren geleden en is Great Pretenders uitgegroeid tot een echt familiebedrijf met een ruime collectie verkleedkleding, sieraden en accessoires voor kinderen. Ook heeft Great Pretenders al vele Toys awards mogen ontvangen voor innovatie en creatie.

Great Pretenders verkleed kleding

Great pretenders is meer dan alleen verkleedkleding

Bij Great Pretenders geloven ze dat ‘verkleden’ meer is dan alleen het aantrekken van een kostuum. Zoals Oppenheim Toy Portfolio zegt:

“Pretend play is not just great fun. It’s the way kids develop imagination and creative thinking skills and try out being big d powerful. Pretending also brings the world down to the child’s size and understanding. It’s a way to develop communication skills and an outlet for expressing feelings and fears.”

“Het spelen van rollenspellen is niet alleen heel leuk. Het is een manier waarop kinderen hun verbeeldingskracht en creatieve denkvaardigheden ontwikkelen en proberen groot en krachtig te zijn. Door te doen alsof wordt de wereld ook afgestemd op de grootte en het begrip van het kind. Het is een manier om communicatieve vaardigheden te ontwikkelen en een uitlaadklep voor het uiten van gevoelens en angsten.”

Great Pretenders verkleedkleding van hoge kwaliteit

Alle items bij Great Pretenders zijn van hoge kwaliteit. Great Pretenders neemt de verantwoordelijk voor kwaliteit heel serieus. Het team van Great Pretenders reist de hele wereld af voor de mooiste stoffen en accessoires. Om deze vervolgens, tegen faire prijzen voor het hele distributiekanaal, te verwerken.

Alle producten van Great Pretenders zijn gemakkelijk te onderhouden en duurzaam in gebruik! Door de kwaliteit blijven de producten erg mooi en kunnen zo eenvoudig worden doorgegeven aan jonge broers, zussen of andere familieleden of vrienden. Great Pretenders hanteert een maximale maatflexibiliteit en eenvoudige wasmachine instructies, zodat de items lang mooi blijven.

Bij het ontwerpen van de verkleedkleding voor kinderen van Great Pretenders wordt ook rekening gehouden met kwaliteit en waarde. Een goed voorbeeld hiervan zijn de omkeerbare capes. Deze items maken verkleden dubbel zo leuk en geeft het hiermee 2x zoveel waarde.

De verkleedkleding van Great Pretenders worden door het ontwerpteam in eigen huis ontworpen. Over de hele wereld wordt gezocht naar de mooiste kralen en stoffen. Ook werkt het ontwerpteam samen met metaalontwerpers om op maat gemaakte mallen en hangers voor de sieraden en accessoires te produceren.

Meer dan 80% van de items van Great Pretenders wordt gemaakt in Ontario, Canada. De items worden handgemaakt met hoogwaardige stoffen, versieringen, bloemen en accessoires. Alle onderdelen van de items worden handmatig geselecteerd en gespecificeerd. Om zo een hoge kwaliteit te waarborgen.

Great Pretenders verkleed kleding

Great Pretenders Duurzame verkleedkleding

Duurzaamheid is voor Great Pretenders ook erg belangrijk. Great Pretenders zet zich in voor het behoud van de planeet door middel van milieuverantwoord ondernemen. Zij zet zich in door het zoeken naar een groenere manier om de dagelijkse werkzaamheden uit te voeren en staan open voor ideeën voor verbetering.

Duurzaamheid betekent voor Great Pretenders ook zij het welzijn van haar bedrijf, haar klanten en de gemeenschap voorop stelt, zonder het in gevaar brengen van de planeet voor toekomstige generaties

Ontdek alle verkleedkleding, sieraden en accessoires van Great Pretenders.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.