Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
28Apr2021
Hoera! Wij zijn weer open

Hoera! Wij zijn weer open

Door: Kimberley van der MeerReacties: 0

Met spanning hebben wij gekeken naar de persconferentie van dinsdag 20 april. Want zou daar eindelijk het bericht komen dat wij weer zonder afspraak klanten mogen ontvangen in de winkel? Gelukkig was het positief nieuws en mogen wij jullie vanaf 28 april a.s. (Vandaag!) weer zonder afspraak verwelkomen in onze winkels in Mijdrecht en Woerden. Een stapje in de goede richting vinden wij dat!

Want wat is het afgelopen jaar toch een gek jaar geweest. We hebben te maken gehad met een intelligente lock-down, kleine versoepelingen en vervolgens een strenge lock-down waar we nu weer langzaam uit komen.

Afgelopen december kwam ook voor ons helaas het bericht waar wij al maanden bang voor waren. Wij moesten onze winkels in Mijdrecht en Woerden sluiten, op basis van de nieuwe maatregelen. Geen klanten, geen vrolijke kindjes in de winkel, maar ook geen gezellig praatje of het kunnen geven van persoonlijke adviezen.

Gelukkig zijn wij in oktober vorig jaar gestart met een webshop (op veler verzoek) en wat waren wij blij dat we deze stap hadden gezet. Want door de webshop konden wij jullie tijdens de sluiting alsnog blijven adviseren, mochten wij nog steeds de leukste cadeautjes inpakken en konden wij jullie alsnog 'ontmoeten', door het zelf bezorgen van de bestellingen in de regio. Hier zijn wij jullie allemaal ontzettend dankbaar voor!

Deze periode hebben wij ook gebruikt om ons huidige assortiment eens goed onder de loep te nemen en de winkels een ware metamorfose te geven. Alle producten werden van de planken gehaald, er werd flink geboend en alles kreeg een mooi nieuw plekje. En om ruimte te maken voor mooie nieuwe merken, moet je ook afscheid nemen van mooi, maar al wat ouder speelgoed. In December en Januari hebben wij dan ook een grote donatie gedaan aan de lokale voedselbank en kerk. Op die manier komen deze producten terecht bij kindjes die zich daar mee kunnen ontwikkelen, maar het helaas niet zelf kunnen kopen.

Vervolgens kwam het bericht dat wij weer open mochten voor 'winkelen op afspraak'. Feest! Want ook dit betekent weer een stapje in de goede richting. Ondertussen hebben wij heel veel van jullie alweer mogen ontmoeten in onze 'vernieuwde' winkels. En zijn de eerste verjaardagskratjes ook weer gevuld. Maar ook wij merkten dat het winkelen op afspraak toch wel een 'gedoetje' was. Daarom zijn wij zo ontzettend blij dat wij jullie weer gewoon zonder afspraak mogen ontvangen!

Wel vragen wij jullie nog rekening te houden met onderstaande maatregelen:
1. Kom alleen als je klachtenvrij bent
2. Desinfecteer je handen bij binnenkomst
3. Draag een mondkapje in de winkel
4. Houd 1,5 meter afstand
5. Max. 5 (Mijdrecht) en max. 2 (Woerden) bezoekers tegelijk in de winkel

Wij kijken er naar uit om jullie weer te ontmoeten! Tot snel.
Team Blik op Hout

Leuk om te weten: De foto die je hierboven zit is genomen op het plein in Mijdrecht met alle lokale ondernemers. 0297 schreef er een leuk stukje over. Wil je dit lezen? Klik dan hier.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.