Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
06Mei2021
Nieuw in ons assortiment! - Wobbel

Nieuw in ons assortiment! - Wobbel

Door: Kimberley van der MeerReacties: 0

Wij hebben een nieuw merk in onze winkels! Namelijk Wobbel... Dit merk wilde wij al een tijdje dolgraag verkopen in onze winkels, want wij zijn fan! Deze fantastische houten speelplanken passen heel goed binnen ons assortiment. Een prachtig duurzaam speelgoed item dat de fantasie en ontwikkeling van kinderen stimuleert.

//

WOBBEL is een prachtig duurzaam merk ontwikkeld door ouders: Hannelore en Wouter. Hannelore, afkomstig uit het communicatie vak en Wouter een ingenieur. Samen ontwikkelde zij het Wobbel balanceboard. Een product dat een tegengeluid biedt in de huidige tijd van schermen en voorgekauwd speelgoed. Een mooi, duurzaam speelgoeditem dat stimuleert, ontwikkelt en uitnodigt.

De Wobbel is een product waarbij kinderen zelf ontdekken wat ze er mee kunnen. Het eerste prototype werd getest door de dochter van Hannelore en Wouter. En wat bleek?

Toen het prototype (compleet onafgewerkt en zonder uitleg) in de kamer werd gelegd, had hun dochtertje binnen 10 minuten al wel 20 manieren bedacht om met de Wobbel te kunnen spelen. Naast er druk mee spelen werd hij al snel ook gebruik als loungestoel met wat kussentjes en een dekentje.

Ondertussen is de Wobbel uitgegroeid tot een kwaliteitsproduct, dat wordt geproduceerd in een professionele fabriek. Er zijn verschillende Wobbels verkrijgbaar en hier blijven nieuwe items bij komen.

De varianten die bij ons verkrijgbaar zijn:

  

*Ben je op zoek naar een andere variant van de Wobbel, dan kunnen wij deze natuurlijk voor je bestellen.

Wobbel is een duurzaam product van A tot Z:
Het hout dat gebruikt wordt voor de Wobbels is afkomstig uit Europees FSC gecertificeerde plantages, waarbij herplanting is gewaarborgd. Voor Wobbels met special houtsoorten worden tussenlagen gebruikt van FSC Europees beukenhout en zorgvuldig geselecteerde toplagen van FSC gecertificeerde en gangbare houtsoorten van binnen en buiten Europa. Daarnaast gaat de ‘buigerij’ zeer efficiënt met zijn grondstoffen om, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt. Er wordt geen gas, maar resthout gebruikt voor het verwarmen van de ruimten en permallen.

Bij de Wobbels met vilt wordt gebruik gemaakt van EKO wolvilt. Het best verkrijgbare natuurlijke vilt van een lokale leverancier. Het vilt wordt door de natuur gekleurd. Het unieke geperste vilt van de Wobbel Pro, Starter en 360 is voornamelijk gemaakt van gerecyclede frisdrank flessen. (Ongeveer 10 tot 20 petflessen per Wobbel)

De Wobbels worden verpakt in verpakkingen die volledig vervaardig zijn van gerecycled en recyclebaar karton en komen ook van lokale leveranciers. Het logo op de verpakking is gedrukt met duurzame inkt die het recycle-proces niet verstoor.

Alle Wobbels worden geproduceerd in Europa en afgewerkt in Nederland. In de werkplaats van Wobbel, in Amersfoort, werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier wordt de laatste kwaliteitscontrole uitgevoerd.

Bekijk alle Wobbels op onze website of kom naar de winkels.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.