Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
20Jun2021
Nieuw Merk! "Yellow Door"

Nieuw Merk! "Yellow Door"

Door: Carmen KuijlenburgReacties: 0

Yellow Door
‘Spelen is de basis van alles van wij doen’

Nieuw in ons assortiment verwelkomen wij het merk Yellow Door. Yellow Door is een bekroonde uitgever van multi sensorisch speelgoed. In het assortiment van Yellow Door vind je prachtige vervaardigde speelstenen die geschikt zijn voor rollenspellen binnen, maar ook vooral buitenshuis gebruikt kunnen worden. Of je ze gebruikt voor in de modderkeuken of in het zand. Je kunt er alle kanten mee op en de producten zullen prachtig blijven. Bij Yellow Door bieden ze ons een taalrijke leeromgeving, waarin kinderen kunnen leren, experimenteren en zichzelf kunnen ontwikkelen.

Ik (Carmen) kwam dit merk ooit tegen op een grote beurs, waar ze een heel kleine stand hadden, gevuld met de meest fantastische producten. Ik kreeg direct zin om te spelen en alles in te laden. Ik geloof zelfs dat ik nog geprobeerd heb om een set te kopen (omdat mijn zoontje dat verschrikkelijk nodig had voor zijn verjaardag). Helaas ging dat feest niet door.

Door allerlei omstandigheden is het er nooit van gekomen om de producten van Yellow Door aan te schaffen, maar het heeft altijd in mijn hoofd gezeten. Toen ik begin dit jaar producten voor het buiten seizoen uitzocht, wist ik direct dat dit merk er gewoonweg moest komen!
Helaas zijn nog niet alle bestelde items binnen, maar we gaan ervan uit dat ze snel zullen volgen.. In de komende dagen zullen we in onze stories elke dag wat items laten zien en wat je er mee kunt. (Onder aan in deze blog zullen we alvast wat mooie beelden met jullie delen en de eerste items shop je al in onze webshop).

De basis van veel speelgoed van Yellow Door is een door de mens gegoten steen. Geïnspireerd werden ze door Helen Bromley, die wees op het feit dat kinderen het fantastisch vinden om stenen te verzamelen. Dat bracht ook al snel een uitdaging met zich mee. Als je namelijk iets op steen wilt maken, schuurt het er al snel af, helemaal als je het in het zand gebruikt (zeker als je meeneemt waar steen van gemaakt is). En ja, kinderen spelen nu eenmaal graag in het zand. Dus bedachten ze daar een goede oplossing voor.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de alfabetstenen. De stenen worden speciaal gegoten en de letter wordt gegraveerd in het oppervlak, die vervolgens worden overschilderd met de hand. Sinds 2008 worden de stenen op deze manier vervaardigd, omdat er geen andere manier is om de natuurlijke uitstraling van echt steen de behouden en het bestand te maken tegen het intensieve gebruik van kleine kinderhanden en de weerelementen. Dit betekent ongelimiteerde mogelijkheden van spelen en een prachtig duurzaam product.

Als we willen dat kinderen spelend leren, moeten we een goed voorbeeld voor ze zijn. Bij Yellow Door werken ze met veel plezier aan hun huidige en nieuwe producten en houden ze van uitdagingen. Dit is duidelijk te zien aan de prachtige en originele producten die ze maken. En wat een fijn voordeel is, de stenen kunnen het hele jaar buiten blijven. Kortom weer een fantastisch merk om aan de collectie toe te voegen. Kom je ook snel eens kijken in de winkels?

      

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.