Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
20Dec2022
Onze Spellen Top 11

Onze Spellen Top 11

Door: Carmen KuijlenburgReacties: 1

Kluster

Leeftijd: Alle leeftijden
Aantal spelers: 2 t/m 4

In dit verslavende spel is het de bedoeling dat je jouw magneten als eerste hebt weggespeeld.
Leg het koord op een vlak, horizontaal oppervlak, in een vorm naar keuze. Verdeel de 24 magneten tussen de spelers. Leg vervolgens om en om de magneten binnen het koord. Hoe je de magneten neerlegt maakt niet uit, zolang ze maar niet in contact komen met de andere magneten en binnen het koord liggen (let op: het koord mag je ook continue veranderen van vorm) Komt jouw magneet in contact met andere magneten? Dan moet je deze magneten allemaal toevoegen aan jouw verzameling. Speel op deze manier zo snel mogelijk jouw magneten weg. Degene die als eerste al zijn magneten op het speelveld heeft liggen, wint het spel.

El dorado

Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Aantal spelers 2 t/m 4

Als expeditieleider ga je op zoek naar de mysterieuze gouden stad en win je het spel door als eerste El Dorado te bereiken. Je begint met een generiek deck met kaarten die je gebruikt om over het speelbord te bewegen. Je deck bestaat uit een team van padvinders, reizigers en zeelieden die je helpen verschillende terreinen over te steken. Onderweg zul je kolkende rivieren, dichtbegroeide regenwouden en onbekende stammen tegenkomen. Combineer de speelvelden op eindeloos veel manieren om het spel nog spannender te maken en probeer je tegenspelers te verslaan door een beter deck samen te stellen en de routes het snelst te bewandelen. 

Connecto

Leeftijd Vanaf 8 jaar (kan ook al eerder)
Aantal spelers 1 t/m 10

Connecto tovert het principe van de “verbind de punten”-kleurplaten om in een leuk familiespel voor jong en oud. In dit spel verbind je symbolen met een stiftje op je spelersbord volgens de instructies op de raadselkaart. Je probeert daarbij als eerste te raden wat je aan het tekenen bent. Wie na 8 raadsels de meeste sterren heeft verdiend, wint! Connecto is simpel, doeltreffend en verslavend. Met 184 raadsels om op te lossen en 4 spelvarianten garandeert dit spel heel wat plezier.

Dodo

Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 t/m 4

De heilige dodo van de Hagulaminapitopasi-stam legt ieder jaar op de top van een berg een ei. Dit ei rolt tergend langzaam richting de afgrond. Samen met je medespelers zet je alles op alles om het ei te redden. Dit doe je door bruggen te bouwen, die ervoor zorgen dat het ei veilig en wel naar een boot aan de voet van de berg rolt. Maar als jullie te langzaam zijn, valt het ei te pletter! In dit hilarische geheugen- en actiespel moet je samen zo snel mogelijk genoeg fiches vinden om bruggen op de berg te zetten. Dit doe je door met een dobbelsteen te rollen en het juiste bijhorende fiche onder alle gedekte fiches te vinden. Alleen als je onthoudt welke fiches waar liggen, kun je op tijd de bruggen in elkaar zetten. Dodo is een race tegen de tijd. Het wiebelende ei heeft namelijk een eigen willetje. Soms kruipt het ei met een slakkengang de berg af. En soms rolt het ei ineens met een rap tempo bijna een brug af. Weten jullie het ei op tijd te redden?

Next station London

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal spelers: 1 t/m 4

In de flip & write Next Station London probeer je het best mogelijk stelsel metrolijnen uit te tekenen voor de stad. Over 4 rondes zul je met potloden in 4 verschillende kleuren 4 metrolijnen tekenen volgens de instructies van de omgedraaide kaarten. Laat je metrolijnen zeker langs bezienswaardigheden en onder de Thames door passeren. Zorg dat iedere stadswijk een goed netwerk heeft, maar pas op dat je lijnen elkaar niet doorkruisen... Wie blijkt de beste projectleider voor de aanleg van Londens kleurrijke metronetwerk? Jij? 

Draftosaurus

Leeftijd: vanaf 8 jaar
Aantal spelers: 2 t/m 5

Een leuke nieuwe binnenkomer is Draftosaurus.Je doel in Draftosaurus is om ervoor te zorgen dat het dinopark de meeste bezoekers trekt. Om dit te doen, moet je dino-meeples opstellen en ze in verblijven plaatsen die enkele plaatsingsbeperkingen hebben.Elke beurt gooit een van de spelers een dobbelsteen en dit voegt een beperking toe aan de verblijven waaraan elke andere speler zijn dinosaurus kan toevoegen.

Draftosaurus is een snel en lichte drafting game waarin je een stel dino-meeples in de palm van je hand, nadat je er een heb gekozen, rondgeeft aan de volgende speler. Een spel wat ook geschikt is voor niet Dinosaurus liefhebbers

Fun facts

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 4 t/m 8

Fun Facts is ook een nieuwe titel in onze collectie en is een eenvoudig en hilarisch spel dat je aan het lachen maakt en waarin je gekke verhalen ontdekt over je vrienden... en jezelf!

Spelers krijgen allemaal een vraag, bijvoorbeeld: "Hoe lang duurt het perfecte dutje?"
Elke speler schrijft in het geheim een antwoord op zijn of haar pijl. Op de andere kant (zichtbaar voor alle spelers) schrijven ze hun voornaam.

Nadat alle spelers hun antwoord hebben opgeschreven proberen ze hun antwoorden in oplopende volgorde te leggen, door in te schatten wat hun medespelers hebben geantwoord. Weet je bijvoorbeeld zeker dat oma dol is op dutjes en jijzelf bent hier minder dol op, dan moet je een getal opschrijven dat lager is dan dat van haar.

Nadat iedereen zijn pijl in het midden van de tafel heeft geplaatst, worden de pijlen omgedraaid en ieders antwoord onthuld. De antwoorden moeten in oplopende volgorde zijn geplaatst. Elke pijl die niet op de juiste plek ligt, wordt verwijderd. Elke overgebleven pijl staat voor een correct antwoord en levert een overwinningspunt op. Tel na 8 vragen je eindscore om de winnaar te bepalen.

Kwakzalvers

Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Aantal spelers 2 t/m 4

Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep.

Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. Maar pas op: een paar knalerwten en de hele drank ontploft. Het is dus beter om op tijd te stoppen en een kleinere portie te koken om zo met de opbrengst ervan kostbare ingrediënten aan te schaffen. Zo vult de voorraadbuidel zich met steeds meer nuttige ingrediënten, waardoor de volgende drank wellicht nog beter wordt en meer punten oplevert.

Savannah Park (Tip)

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 1 t/m 4

In dit spel maak je kuddes van dieren op de Afrikaanse savanne. Door slim tegels te verplaatsen maak je groepen van dieren, die in combinatie met waterbronnen punten waard zijn. Maar let op: dieren bij bosbranden worden weggejaagd. Wie het slimst vooruit plant, wint dit makkelijk te leren tactische tegelspel.

Wazabi

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 2 t/m 6  

Laat je niet misleiden door de zeer eenvoudige spelregels : ze verbergen een hyper origineel spel waaraan je snel verslaafd zult geraken... Hoe min- der dobbelstenen je hebt, hoe kleiner je kansen om er vanaf te komen. Op basis van je dobbelsteenworp speel je kaarten met verpletterende effecten... voor je tegenstanders. Deze kaarten wijzigen namelijk voort- durend het aantal kaarten en dobbelstenen die een speler kan hebben. De dobbelstenen en kaarten gaan van hand tot hand of worden afgelegd. Zo veranderen de machtsverhoudingen voortdurend !

Ticket to Ride Amsterdam

Leeftijd: Vanaf 8 jaar
Aantal spelers 1 t/m 4

Tijdens deze kortdurende, stand-alone variant uit de Ticket to Ride spellenreeks strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen uit de straten van deze legendarische stad.

In deze uitgave van Ticket to Ride zijn treinkaarten vervangen door speciale transportkaarten en ook de miniatuurtreintjes zijn anders, dit zijn nu miniaturen van plastic karren, geheel in stijl van de 17e eeuw. Bovendien krijg je handelsbonuskaarten door routes met het kar-symbool te claimen, waarmee je bonuspunten scoort aan het einde van het spel.

Reacties

Gert
Geplaatst op 2023-05-22 11:35:58
Mijn favo bezigheid blijft een gewone simpele puzzel maken - vele uren plezier, ik maak alleen jan van haasterens uit deze lijst https://www.puzzel-1000-stukjes.nl/jan-van-haasteren/puzzels-overzicht/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.