Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
13Sep2021
Wij gaan verhuizen! - Woerden

Wij gaan verhuizen! - Woerden

Door: Kimberley van der MeerReacties: 0

Onze winkel in Woerden gaat verhuizen! Niet naar een andere stad of naar een ander deel van Woerden, zelfs niet naar een andere straat. Wij gaan letterlijk naar 1 deurtje verderop verhuizen.

Wie wel eens in onze winkel in Woerden is geweest, weet maar al te goed hoe lief, knus en klein ons winkeltje in Woerden is. En hoe gezellig wij dat ook vinden, willen wij natuurlijk nog veel meer van ons assortiment kunnen laten zien. Dus toen het bericht daar kwam, dat de winkelruimte naast onze winkel vrij kwam, twijfelde wij geen moment!

De afgelopen maanden is er flink geklust om de winkelruimte de Blik-op-Hout look and feel te geven. De laatste spreekwoordelijke puntjes op de i worden nog gezet, maar wij kunnen wel al zeggen dat wij komend weekend onze winkel gaan verhuizen.

Dinsdag 21 september openen wij de deuren van onze nieuwe winkel aan de Rijnstraat 26 in Woerden. Zaterdag 25 september vindt de feestelijke opening plaats. Die zaterdag wordt om 10:30 officieel het lint doorgeknipt, serveren wij heerlijke popcorn, kunnen kinderen zich laten schminken en zijn er fantastische openingsacties.

Tipje van de sluier:
- Schleich fans moeten zeker 25 september een bezoekje brengen, want er komt een actie met Schleich, die je niet wilt missen.
- Iedere betalende klant krijgt 25 september (en die week erna) van ons een lotnummer, waarmee je leuke prijzen kunt winnen.
- Fan van Play and Go? Zorg dan ook dat je 25 september in de winkel bent.

Iedereen is welkom om zaterdag 25 september om 10:30 bij onze feestelijke opening aanwezig te zijn.

Zien we je dan?

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer
[powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.