Menu
0
Gratis inpakservice
Gratis verzending vanaf €50,00
Uniek assortiment
Snelle levering
28Jun2023
Review 'Rainbow' - 999 Games

Review 'Rainbow' - 999 Games

Door: Jorien JanssenReacties: 0
Regenbogen creëren. Onze dochter kreeg dit spelletje van vrienden voor haar verjaardag. Top cadeau. Heerlijk vrolijk gekleurd spel voor twee. Achterin de auto of op de camping voor tussendoor.
Makkelijke spelregels om snel van start te gaan. Een goed geheugen komt van pas. Onthoud jij de achterkant kleuren van de kaarten van je medespeler? Zo ja, dan maak je kans om te winnen.
 
 
//
 
 
Review Rainbow
 
Leeftijd 7
Spelers: 2 spelers
Spelduur 10 min
 
 
Inhoud van het spel
 
- 57 kaarten
- 1 kaartenhouder
- spelregels
 
 
Doel
 
Leg zoveel mogelijk kleuren open op tafel, pas op voor twee dezelfde kleuren. Bij het openleggen van een kaart op tafel, mag je ook een gekleurde kaart draaien. Welke kleuren komen nu zichtbaar naast elkaar. Bij twee dezelfde kleuren, zijn de openliggende kaarten voor de niet actieve speler. Zie je nog steeds verschillende kleuren, dan mag je nog een kaart openleggen. Herhaal deze actie of geef de beurt aan je medespeler. Weet jij op tijd te stoppen tijdens een vrolijk gekleurd spelletje Rainbow.
 
 
 
 
De opstelling
 
Het spel begint met het goed schudden van de kaarten. Eenmaal geschud zet je deze rechtop in de houder zodat beide spelers één kant van de stapel met kaarten zien. Beide spelers nemen drie kaarten op hand. Je ziet de voorkant van je eigen kaarten en de achterkant van de kaarten van je medespeler. Het leuke aan dit spel is dat je geen enkel idee hebt wat de kleur is van de achterkant van je eigen kaarten.
 
 
Acties tijdens het Spel
 
Maak regenbogen van 6 verschillende kleuren. Gebruik hiervoor jouw kaarten… of de achterkant van de kaarten van je tegenspeler! Je weet in het begin niet wat voor achterkanten jouw kaarten hebben. Door goed alle kaarten te onthouden kun je de meeste regenbogen creëren. Maar pas op! Een dubbele kleur of een zwarte kaart zorgt ervoor dat je direct kaarten aan je medespeler moet geven.
 
 
Het einde van het spel
 
Zijn de kaarten op, degene met de meeste regenboogsetjes van zes verschillende kleuren heeft gewonnen. Joehoe. Gefeliciteerd.
 
 
 
Wat vinden onze dochters van het spel?
 
Het leuke aan dit spel is dat je geen enkel idee hebt wat de kleur is van de achterkant van je eigen kaarten. Door de snelheid van het spel, spelen ze graag nog een Rainbow spelletje. Met leuke handige houder om de kaarten rechtop te zetten, zo is de achterkant van de kaart niet zichtbaar. Hierdoor blijft het spannend, pas bij het omdraaien van een openkaart op tafel zie je jouw achterkant kleur. Verrassingseffect :). Ben jij gek op kleuren en speel je graag een snel spelletje tussendoor, dan is Rainbow een aanrader voor een spelletje met twee personen. Onze meiden spelen dit spelletje graag op de camping, in de camper onderweg of achterin de auto tijdens een uitje met het gezin. Gaan jullie binnenkort op reis/vakantie, bestel hier het kaartspel Rainbow voor onderweg. Zo gaat de tijd een stuk sneller, tijdens het reizen naar jullie bestemming. Fijne vakantie!
 
Wij geven dit spel een gekleurde 8.
 
Bestel hier het kaartspel Rainbow voor onderweg. Rainbow

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Abonneer
    [powr-chat id="0e59e469_1603302730"]

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.